Skip to content

carine

Mijn verhaal

Mijn naam is Carine. Haar is mijn passie, al meer dan 30 jaar. Maar ik wou meer doen en dus ben ik na bijkomende opleidingen waaronder Hair Professional Oncologie bij IFPC, gestart met de Hairclinic. Zo kan ik mensen helpen met hoofdhuidproblemen of haaruitval, al dan niet door ziekte. Zowel mannen als vrouwen.


In de Hairclinic gaan we samen op zoek naar een persoonlijke oplossing. De Hairclinic is uitgerust met een speciaal ontworpen wastafel voor een beter comfort. In een rustgevende en vooral vertrouwelijke sfeer gaan we samen aan de slag om jou en je haar opnieuw te doen stralen.


Professionaliteit is belangrijk. Samen met mijn team blijf ik me bijscholen en volg ik de nieuwste technieken en haaroplossingen op de voet. Maar ook in mijn vrije tijd trek ik dit engagement door als vrijwilliger in ontmoetingscentrum Warm Nest. Mijn passie voor haar combineer ik ook graag met mijn passie voor sport en samen met onze wielerclub Figaro 25 zetten we regelmatig acties op t.v.v. Think Pink of Kom op tegen Kanker. 

Een vraag of een probleem? Contacteer me, ik help je graag verder