Skip to content

Haarwerken

Je haar kan je doen stralen, maar wat als je door ziekte of hoofdhuidproblemen je haar verliest of het dof en minder volumineus wordt? Afhankelijk van de oorzaak zijn er verschillende oplossingen: haarwerkjes of pruiken (volledige of halve), natuurlijk (Europees of Indisch) of synthetisch haar, mutsjes, dermatologische producten (Mediceuticals). Alle haarwerkjes kunnen vastgezet worden met clipsen of lijmen.

In de Hairclinic zoeken we samen naar de beste oplossing, op JOUW maat!

Enkele oplossingen:

  • Haarwerkjes/pruik: voor kaalheid door haarverlies, alopecia, kanker of stress. De haarwerkjes worden afgewerkt en hersteld in het eigen atelier.
  • Synthetisch haar
  • Natuurlijk haar: Europees (Infix) of Indisch
  • Bandana’s of mutsjes: Net zoals je haarkleur bij jou past, is het belangrijk ook de juiste kleur te kiezen voor een bandana of muts (Rosette la Vedette). In de Hairclinic krijg je het juiste kleuradvies.
  • Dermatologische producten: Mediceuticals

Goed om weten: voor sommige behandelingen is een terugbetaling mogelijk via het ziekenfonds of je hospitalisatieverzekering. Informeer ernaar!

Haarwerken voor mannen

De haarwerken voor mannen gemaakt van hoge kwaliteit materialen en zijn licht van gewicht. Met een zeer verfijnde montagetechniek worden de haren op het montuur bevestigd. Veel modellen hebben een onzichtbaar front. Hierdoor kan het haar (bij korte en langere kapsels) zelfs naar achter gekamd en gestyled worden. De haarwerken worden op maat gemaakt en de bevestiging is onzichtbaar.

De combinatie van deze factoren zorgt ervoor dat het dragen van een haarwerk extreem realistisch aanvoelt. Je voelt de wind en regen weer door je haren en op je hoofdhuid. Of haal je hand weer door je haren alsof het je eigen haar is. Ook intensief sporten vormt geen enkel probleem.

Elke man is anders. En elke man voelt zich prettig bij een andere stijl. Of je nu op zoek bent naar een haarwerk van synthetisch haar of van 100% echt haar, Figaro heeft een passend haarwerk voor iedere man. Laat je daarom adviseren over de vele mogelijkheden in kwaliteit en uiteenlopende modellen haarwerken.

In een persoonlijk gesprek adviseren we je graag bij het zoeken naar het best passende haarwerk voor jou. We hebben echt een haaroplossing voor iedere man.

haarwerken-voor-heren

 

Openingstijden Hairclinic
Enkel  na afspraak

Maandag: 8 uur tot 18 uur
Woensdag: 13 uur tot 18 uur
Donderdag: 8 uur tot 18 uur

Openingstijden Kapsalon
Enkel na afspraak

Dinsdag: 8 uur tot 18 uur
Woensdag: 9 uur tot 13 uur
Vrijdag: 7 uur tot 19 uur

Gesloten op zaterdag en zondag